Trpaslíci

FantasyPlanet Fóra Archiv Trpaslíci

Prohlížíte 30 příspěvků - 61 z 90 (celkem z 872)

Fórum ‚Archiv‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.

  • Autor
    Příspěvky
  • #437409

    erika

    Hele ty mi tu normálně děláš chutě……….já měla k obědu studenou polívku a fuj segedín z nějakýho letitýho buvola nebo čeho………..tak už asi hodinu přemýšlím, co dobrého si připravím na večeři……..

    #437408

    Elaine

    Včera jsem dělala špagety s parmazánovou omáčkou…Měla sem z parmazánu strach…imho je hodně výraznej, ale nakonec to bylo dobrý.Jen škoda, že je tak drahej…

    #437407

    erika

    A hlavně, jsou to těstoviny………….

    #437406

    Sycorax

    jsou osklivi, jinak by nemeli tolik zaludnejch slovicek a vsechny slovesa stejny 🙂
    tak vedle, italove maj lasane, no jo, to i vypada to slovo. to me nenapadlo.

    #437405

    Gwyn

    Taky bych řekl,žeje to italské jídlo…

    #437404

    erika

    Lasaně jsou snad italský, ne? a navíc jednoduchý, a výborný………

    #437403

    Tahiri

    Soudím, že malé, takže buď do paelly, nebo na česneku.
    Na česneku
    Krevetky zprudka osmažit (až zčervenají, což jsou zhruba tři minuty) a přidat česnek a feferonky. Na necelého půlkila krevet dávám tři stroužky a hodně feferonek (respektive podle chuti…já mám plechovou pusu) a minutku se to všechno opeče. S čerstvou bagetou lahoda

    #437402

    Arya

    Když už jsme u toho jídla, neví někdo jak jednoduše připravit krevety? Do salátu se mi nějak nechce, na ten je teď moc zima a na obalování jsou ty potvory moc malé …

    #437401

    Tahiri

    Francouzi nejsou oškliví.

    #437400

    Sycorax

    me se pletou lanyze a lasane…ale oboje to jedi osklivy francouzsky zabozrouti, ne?

    #437399

    Elaine

    erika:samozřejmě bezmasou…a velice jednoduchou…

    #437398

    erika

    Lasaně, mňam, bašta…………..měla si nějakou bezmasou variantu? U nás doma to musí být s masem a bez zeleniny (břečťani jsou v tomhle poměrně rezolutní)

    #437397

    ruw

    Elaine: Lasaně znám jen z Garfielda… Nicméně, proč ti nepogratulovat?

    #437396

    Gwyn

    Lasagne:) To sem jedl jen jednou zaujimavé, si šikula elaine;)

    #437395

    Elaine

    Povedly se mě lasaně a jak!A to jsem je dělala prvně.Ňam ňam.

    #437394

    Gwyn

    Každý má jiné chutě:) Mno Kraghu ještě, že tu si, někdy musíme uspořádat degustaci;) My jsme jednou s klukama vařili na horách energetické nápoje a nevíte jak zajímavě chutají rozvařené rumové pralinky, nebo margotka:D

    #437393

    erika

    Elaine no celkem si to umím představit………

    #437392

    Elaine

    erika:je to krémově bílý:))

    #437391

    erika

    Já mám úchylku v horkých nápojích………….manžel říká něco o azbestové hubě………..

    #437390

    Lorandel

    Erika: Ono je to teplý i tak. Kdybys to ještě zahřívala, tak bys odpařila moc alkoholu a bylo by to slabý 😉

    #437389

    kragh

    Lor.: thx 🙂

    #437388

    erika

    Já bych to s tím rumem klidně ještě chvilku zahřívala, aby to bylo pěkně teplý………

    #437387

    Lorandel

    Kragh: Uděláš svařák a až ho odstavíš ze sporáku nebo vařiče, naleješ do něj rum. Tak v poměru 1:4

    #437386

    kragh

    Gwyn: pokud jde o slivovičku jsem Tvůj věrný spojenec. A to “kladivo”: nějaxem přehlédl recept…

    #437385

    erika

    No, to zní líp……………..ale když já stejně radši ten svařák 🙂

    #437384

    Sycorax

    tak si tam hod cokoladu hnedou…skoro se to nepozna..

    #437383

    erika

    Elaine – ale vždyť to musí bejt úplně bílý !?! Já strašně nerada teplý mlíko a představa jakéhokoliv bílého teplého nápoje………..no nic moc

    #437382

    Tahiri

    Vy tomu vůbec nerozumíte ^_~

    #437381

    R3DK1LL3A

    Čaj s mlékem je jedna z nejhorších věcí, co jsem kdy pil. Elain: To nezní špatně, někdy to zkusim

    #437380

    blue.sun

    Čaj jedině bez mléka. A slivovici vůbec, z té se mi i prsty na nohou svírají v pěst. 😀

Prohlížíte 30 příspěvků - 61 z 90 (celkem z 872)
Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page