Peter V. Brett: Válka za bílého dne

Peter V. Brett: Válka za bílého dne

Válka za bílého dne, dychtivě očekávaný třetí díl Brettova mezinárodního bestselleru Démonského cyklu, je pokračováním příběhu o poslední vzpouře lidstva proti démonským hordám, které noc co noc vycházejí na povrch a požírají jej. Zejména za novoluní povstávají démoni v plné síle a jejich kýženou kořistí jsou dva lidé. Každý jeden z těch dvou má šanci stát se legendárním Osvoboditelem, mužem, jenž má podle proroctví sjednotit rozprášené zbytky lidstva ke konečnému tažení a zničit démonské plemeno jednou provždy.

Triton připravuje: Peter V. Brett - Válka za bílého dne (PR)

Triton připravuje: Peter V. Brett – Válka za bílého dne (PR)

Tetovaným a Pouštím Kopím vtrhl Peter V. Brett do první linie současné fantasy. Válka za bílého dne, dychtivě očekávaný třetí díl Brettova mezinárodního bestselleru Démonského cyklu, který připravuje Triton na květen letošního roku, je pokračováním příběhu o poslední vzpouře lidstva proti démonským hordám, které noc co noc vycházejí na povrch a požírají jej.

Démonská trilogie 3 - Válka za bílého dne

Démonská trilogie 3 – Válka za bílého dne

  • Autor:
  • Nakladatelství: Triton
  • Cena: 499 Kč
  • ISBN: 978-80-7387-689-0
  • Vyšlo: 27. 5. 2013

Válka za bílého dne, dychtivě očekávaný třetí díl Brettova mezinárodního bestselleru Démonského cyklu, je pokračováním příběhu o poslední vzpouře lidstva proti démonským hordám, které noc co noc vycházejí na povrch a……

Číst více

Vidíme jen výjevy – V. (duben/květen)

Výjevy máme rádi a doufáme, že vy také. Dokonce, protože jsme optimisté, doufáme, že je mají rádi i nakladatelé. Nejen že se jedná o službu jejich počinům, ale navíc si mohou psát a povídat s mladými, inteligentními a krásnými lidmi, kteří je slušně (třeba ve tři ráno) a nenásilně (díky googlu vím, kde bydlíš a parkuješ) prosí o nějaké to vyjádření, případně kontakt na žádoucí osobu (ještě se můžeš zachránit, ale musíš udělat tohle…). Vlastně je udržujeme v pohotovosti a ve formě, že jo?