Kladivo na čaroděje: Opožděný gratulant z Epochy

Někteří gratulanti mají nepěknou vlastnost – chodí pozdě. A tak ještě dodatečně přinášíme článek o sérii Kladivo na čaroděje – parádní urban fantasy sérii.Text připravila Erika “ENA” Adamocvá.
A pozor: i když to tak nevypadá,je tenhle článek i rozhovorem s Jiřím Pavlovským, duchovním otcem celé série – a rozhovory s tímto mužem VŽDY stojí za to!

Ondřej S. Nečas: Kruté stroje

Ondřej S. Nečas: Kruté stroje

Zdánlivě banální případ vraždy tří lidí, kteří zřejmě věděli příliš mnoho,
se povážlivě komplikuje, když na scénu vstoupí démoni ovládající stroje a v
novinách se objeví podivný zašifrovaný inzerát skrývající vodítko k
mimořádně cennému kouzlu.

Jiří Pavlovský: Město mrtvých (Kladivo na čaroděje 2)

Jiří Pavlovský: Město mrtvých (Kladivo na čaroděje 2)

Pokud bojujete s někým, kdo je mocnější a silnější než vy, máte jediný způsob, jak ho přesvědčit, aby vás nezabíjel. Pomocí starého dobrého vydírání. Jenže jediný trumf, který může Felix Jonáš sehnat, jediná věc, která mu může zachránit život, leží pohřbená v zemi. Na útulném malém hřbitově ve městě, které se až příliš drží stranou veškerého ruchu. Ve městě, které nemá moc rádo nezvané návštěvy. Zvláště ne ty, které se toulají kolem hřbitova.

Kladivo na čaroděje 02 - Město mrtvých

Kladivo na čaroděje 02 – Město mrtvých

  • Autor:
  • Nakladatelství: Epocha
  • Cena: 139 Kč
  • ISBN: 978-80-7425-156-6
  • Vyšlo: 25. 10. 2012

Pokud bojujete s někým, kdo je mocnější a silnější než vy, máte jediný způsob, jak ho přesvědčit, aby vás nezabíjel. Pomocí starého dobrého vydírání. Jenže jediný trumf, který může Felix Jonáš……

Číst více
Novou literární sérii Kladivo na čaroděje otevírá Jiří Pavlovský a jeho Magie pro každého (+ukázka)

Novou literární sérii Kladivo na čaroděje otevírá Jiří Pavlovský a jeho Magie pro každého (+ukázka)

Praha je magické město – a ta magie vás může zabít. V tom lepším případě. Když vám teče do bot, když vás pronásledují přízraky – koho zavoláte? Tým Felixe Jonáše určitě ne. Pokud už by přece jen přijeli, tak vás nechají pekelným silám napospas, aby vám pak mohli vybílit byt. Jenže někdy je situace tak zoufalá, že vám nezbývá nic jiného, než obrátit se na lidi, kteří jsou naprosto odepsaní – a doufat, že to přežijete…