Lobo – Poslední Czarnian

Lobo – Poslední Czarnian

Neserte Loba, nikdy nijak neserte Loba. To je životní moudro napsané krví, vnitřnostmi a dalšími tělními tekutinami těch, kteří jen náznakem upoutali pozornost megazlého, ultranásilného šílence a zabijáka, který nejprve zabíjí a pak se stejně ani neptá.

Lobo - Poslední Czarnian

Lobo – Poslední Czarnian

  • Autor:
  • Nakladatelství: Crew
  • Cena: 289 Kč
  • ISBN: 978-80-7449-059-0
  • Vyšlo: 5. 9. 2011

Lobo má špatný den. Nejenže dostane za úkol převézt vězně přes půl vesmíru, ale navíc je tím vězněm někdo, koho nesnáší ze všech obyvatel vesmíru nejvíc. Jeho bývalá třídní učitelka.……

Číst více
Lobo – Kostěj nesmrtelný

Lobo – Kostěj nesmrtelný

Lobo je postrach, fenomén, komiksová celebrita, zabiják, lovec lidí, a především správnej tvrďák. Kdyby mi nedržel u hlavy pistoli, napsal bych i sexista, opilec a masochistický, perverzní zabiják bez špetky studu…PRÁÁÁÁSK!!!!
TADY LOBO! KNIHA JE FAJN, KUPTE SI JI, NEBO VÁM URVU HLAVU A NAPCU DO OBLIČEJE!

Cesta do let devadesátých, aneb mimozemský motorkář je zpět

Lobo, komiksová ikona devadesátých let, se vrací v dalším svazku plném šílené akce, hyperboly a nezřízeného násilí. Českému čtenáři velice dobře známý (a u nás více než převelice populární) mimozemský nájemný lovec lidí, takzvaný poslední Czarnian nebo Velký šéf, se bude opět potýkat s něčím, co pro něj bylo doposud neslýchané (tedy… do oné série, jež v jednotlivých sešitech vycházela před šestadvaceti lety). Jak se s novými dobrodružstvími a překážkami náš vesmírný motorkář popere tentokrát?

Počítání mrtvých

  • Autor:
  • Nakladatelství: Crew
  • Cena: 379 Kč
  • ISBN: 978-80-7449-759-9
  • Vyšlo: 23. 9. 2019

Ano, ten Simon Bisley (Lobo: Poslední Czarnian, Sláine: Rohatý bůh) se pustil i do kreslení želváků! Tedy, ne do všech. Hrdinou příběhu je Raphael, který se spolu s Casey Jonesem pustí do……

Číst více
Hitman: Pár vražd navíc

Hitman: Pár vražd navíc

Nikdy neříkej nikdy, praví klasické přísloví. A aby nás přesvědčil o jeho pravdivosti, vrací se Garth Ennis i se svým starým kámošem Tommym Monaghanem. Známějším ovšem jako Hitman. Důvod? Jednoduchý. Pár vražd navíc. Tommy je totiž profík, který dělá svoji práci s láskou.

Crew² č. 16 – recenze časopisu

Staré dobré časy jsou zpátky, chtělo by se říct čtenářům Crwe, když se podívají na zpoždění posledních tří čísel komiksového magazínu na kvadrát. Nechme ale stranou termíny a řekněme si to podstatné, jaká je nová Crew. Velmi zjednodušeně kriminální, fantastická, samoúčelně násilná, pondělky nesnášející i publicistická.