Křižník Thor - František Novotný

Křižník Thor – František Novotný

Tomáš Hornych je postarší úspěšný podnikatel v oboru počítačových her. Po krachu a rozpadu USA a bankrotu evropských států si ze svého nemalého výdělku zajistil slušnou existenci – opevněnou vilku v Brně, jachtu ve středomoří – a užívá si poctivě vydělaných milionů bez ohledu na anarchii v ulicích. Jednoho dne se s ním dost podivně rozloučí zástupce firmy, pro kterou pracoval. Následně ho varuje dívka, která zaskočila za jeho oblíbenou callgirl, a události náhle naberou spád. Útok nájemného vraha, záchrana ajťáka, pronásledovaného čínskými zabijáky, palebný přepad jeho vilky a následný útěk přes půl světa, zpestřený řádkou dalších událostí vrcholí proměnou kapitána jachty ve velitele korzárské lodě.

František Novotný: Valhala

František Novotný: Valhala

Severští bohové, krásné ženy, letadla, draci, plachetnice, trollové, ponorky, trpaslíci, tanky. Katany se křísí o sebe, sviští stříbrné kulky a mocná kouzla berou i dávají životy. Nad tím vším vlají nacistické prapory. Ano, Valhala je zpátky!

František Novotný: Valhala

František Novotný: Valhala

Nakladatelství Triton připravilo ve spolupráci s nakladatelstvím Argo vydání trilogie Františka Novotného Valhala. Jedná se o druhé vydání, které tentokrát dostane čtenář do rukou v jednom úctyhodném vázaném svazku o více než 1000 stranách. V prvním vydání nesly jednotlivé díly názvy Dlouhý den Valhaly, Další den Valhaly a Konečný den Valhaly, avšak milovníci literatury SF o trilogii stručně hovoří jako o Valhale, takže jednosvazkové druhé vydání se přiklonilo k tomuto názvu.

Křižník Thor

Křižník Thor

  • Autor:
  • Nakladatelství: Klub Julese Vernea Praha
  • Cena: 350 Kč
  • ISBN: 978-80-87246-38-2
  • Vyšlo: 21. 3. 2013

Píše se rok 2039, západní svět je v rozkladu, USA zkrachovaly a vyklidily všechny globální pozice. Tato situace se smrtelně dotýká i mezinárodního obchodu, kdy na nikým nestřežených námořních trasách vypuká chaos……

Číst více