PR: Slzy zítřka – nová kniha od vítěze Ceny Karla Čapka

Jiří Hons vydává svoji povídkovou knihu – Slzy zítřka. A protože máme s tvorbou autorů, kteří uspěli v Ceně Karla Čapka, velmi pozitivní zkušenosti a tušíme, že tahle sbírka osmi povídek bude parádní počtení, rádi bychom na tuto knihu čtenáře upozornili. A pozor – v článku nejdete i odkaz na povídky, které vyšly zde, na Fantasy Planet, ať víte, na co se můžete těšit!

A nyní už předáváme slovo samotnému autorovi:

 

Povídková sbírka Jiřího Honse, nazvaná Slzy zítřka, nás zavede do temných zákoutí nepříliš vzdálené budoucnosti.

Co příběh, to slza z příštích, neradostných časů, kdy přes veškeré technologické vymoženosti zůstávají základními lidskými problémy touha po moci a bohatství, stejně jako dnes a kdykoliv jindy. Nabízí prostor k zamyšlení, zda přeci jen nedokážeme vést naši civilizaci lepším směrem, pokud si uvědomíme, že životním cílem by nemělo být jen „urvi, co můžeš“… A navíc k tomu ještě porci akční zábavy.

Čeká vás osm příběhů, z nichž některé úspěšně prošly Cenou Karla Čapka a získaly zde ocenění, včetně vítězné novely 42. ročníku této literární soutěže.

Knihu najdete například zde

Nezbývá než všem jejím čtenářům popřát dobrou zábavu!

 

A přidáváme i slíbené odkazy na uveřejněné povídky:

https://www.fantasyplanet.cz/povidky/omyl/

https://www.fantasyplanet.cz/povidky/bastyho-prelud/

https://www.fantasyplanet.cz/povidky/hvezdy-nad-mariner-city/

https://www.fantasyplanet.cz/povidky/ostre-bile-spicaky/

 

 

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď