Zjizvená - Bearová Elizabeth

Zjizvená – Bearová Elizabeth

Z kyberpunku tak, jak ho známe, se stala běžná součást literatury, nic kritického, nic objevného, a moderní popkultura sešrotovala všechnu tu kritičnost na kulisy pro klasické příběhy. Něco takového dělá, ovšem s citem, zkušeností a láskou k žánru Elizabeth Bearová ve své druhé knize trilogie s názvem Zjizvená.

Jenny Caseyová 02 - Zjizvená

Jenny Caseyová 02 – Zjizvená

  • Autor:
  • Nakladatelství: Laser
  • Cena: 279 Kč
  • ISBN: 978-80-7193-333-5
  • Vyšlo: 22. 7. 2011

Píše se rok 2062 a Jenny Caseyová je po letech strávených na útěku zpátky v kanadských ozbrojených silách. Z bývalých nepřátel se náhle stali spojenci. Ve svých padesáti letech byla Jenny pečlivě vybrána……

Číst více
Ediční plán nakladatelství Laser-books - 1. pololetí (PR)

Ediční plán nakladatelství Laser-books – 1. pololetí (PR)

Také nakladatelství Laser-books odkrývá svůj ediční plán, tentokrát na první pololetí roku 2011. Jak už je u Laseru zvykem, na své si přijdou čtenáři science fiction i fantasy. Chystají se nové knihy Williama Gibsona, Andrzeje Pilipiuka, Daniela Abrahama, Orsona Scotta Carda, Elizabeth Bearové, Scotta Lynche, M. Johna Harrisona, Poula Andersona a Alana Campbella. V nových vydáních se objeví česky již publikované knihy Orsona Scotta Carda, Alfreda Bestera, Roberta Silverberga a Isaaca Asimova. A jako velké překvapení se chystá skvělá nová antologie Meče a temná magie skvělé editorské dvojice Jonathan Strahan a Lou Anders.

Nové hvězdy, nové hlasy… #1

Pro někoho jsou to jen jména, často všední, obyčejná, ale pro mnohé to jsou lidé píšící obdivuhodné příběhy. Lidé, kteří vás donutí se alespoň na chvilku zastavit, tiše a pozorně se zaposlouchat. Stojí za to je slyšet a snad o nich říct i ostatním – zvěstovat příchod nových vypravěčů.