Velká tučná zabijačka – Miller, Frank

Byla tma, naprosté ticho a já si mohl u svíček vychutnat tu delikatesu, na kterou jsem se tak dlouho těšil. Třetí knihu Sin City v češtině. Když Dwight přikládal tu břitvu k oku chlapečka Jackieho a pronášel kouzelnou seznamovací frázi: „Ahoj, já jsem novej Shelliin kluk a jsem úplnej magor“, začaly věci nabírat rychlý spád.

Sin city 3 - Velká tučná zabijačka - váz.

Sin city 3 – Velká tučná zabijačka – váz.

  • Autor:
  • Nakladatelství: Comics centrum
  • Cena: 439 Kč
  • ISBN: 978-80-86839-83-7
  • Vyšlo: 19. 8. 2014

Dwight McCarthy se pokusí pomoci své současné přítelkyni, zbavit se neodbytného bývalého ctitele. Situace se nevyvine přesně podle jeho představ a nakonec to všechno skončí usekanými hlavami, vybuchujícími auty a……

Číst více

Temný rytíř Frank Miller

Frank Miller kdysi prohlásil, že jako teenager přestal číst komiksy a vstoupil do „skutečného dospělého světa“ čtením detektivek a sledováním filmů. Na kreslenou literaturu naštěstí nezanevřel a právě stará drsná škola se stala jeho inspirací při vytváření hrdinů, díky kterým se stal ikonou svého oboru a docílil komiksu jako vyzrálého dospělého média.

Sin City: Drsný sbohem – Miller Frank

O nové vydání jednoho ze dvou nejznámějších komiksů Franka Millera se zasloužilo Comics Centrum. Kromě luxusní úpravy a nového překladu přináší příležitost pro čtenáře, kteří knihu řadící se mezi nejvybranější komiksovou společnost dosud nečetli. (Recenze obsahuje také srovnání s předchozím vydáním.)

Pevnost 09/2020: Září v zajetí české fantastiky!

Takzvaná okurková sezóna je za námi a teď už nás čeká jen pořádný podzimní knižní nášup. A že se máme na co těšit! Pokud nedáte dopustit na české autory, pak je zářijové číslo Pevnosti jak šité na míru právě vám. Avšak ani ostatní nepřijdou zkrátka a něco jim určitě taky padne do oka. Takže se pojďme podívat, co si pevnostní posádka tentokrát připravila.

Sin City: Film, pro který bychom nevraždili

Sin City: Film, pro který bychom nevraždili

Je noc. Horká a hříšná. V temných, zakouřených uličkách Basin City seženete všechno, po čem vaše marnotratné srdce baží. Sex. Chlast. Hazard. Musíte však být připraveni platit – a doufat, že cena nebude příliš vysoká. Jinak se i vaše kosti přidají k základům, na nichž město hříchu stojí.

1 2