V temnotě – Thurman Rob

Jste doslova vyrobení na zakázku svého otce, který ke všemu ani není člověk. Matka má stokrát radši flašku než vás, a navíc se musíte potýkat s divnou genetickou výbavou, která vás občas přivádí na podivné nápady, třeba zaživa vykuchat spolužáka, co vám leze na nervy. Dost dlouho netušíte, co je váš táta zač, ale jedné noci to zjistíte, a pak si z hloubi duše přejete, abyste to radši nevěděli.

V temnotě – Thurman Rob

Název i anotace slibují moderní městskou fantasy temnějšího ražení, obálka, přestože povedená, ale naznačuje něco jiného – přece jenom emo hošíci najdou uplatnění spíše v romanťárnách alá Stmívání. Ale nebojte se, anotace je tentokrát k pravdě blíže než obálka.

Rob Thurman: V temnotě

Na závěr června představí Fantom Print čtenářům novou autorku dobrodružné moderní urban fantasy – američanku Rob Thurman a první knihu série Kal a Niko Leandros s názvem V TEMNOTĚ.

Rob Thurman: Blackout (Kal Leandros 6)

Rob Thurman: Blackout (Kal Leandros 6)

Byl jsem sám a ztracený. Nevěděl jsem, kde jsem a nevěděl jsem, kdo jsem. Ztracenější být nemůžete. Při tom, co jsem věděl, a co jsem naopak vůbec nevěděl, proč bych toužil po temnotě, kde se skrývají monstra? Protože zabijáci se tam skrývají taky.

Mršina - Thurman Rob

Mršina – Thurman Rob

Kaliban Leandros a jeho bratr Niko se po jízdě z předchozího dílu mohou uznale plácat po zádech – pokud by na to měli čas. Jejich dobrodružství za sebou následují jako na běžícím páse a pro české čtenáře je teď připraveno už páté z nich. Mršina. A věřte, že s přejetými ježky na silnici nemá tohle ani zdaleka nic společného.

Rob Thurman: Měsíční svit

V minulé knize s názvem V temnotě zachránili bratři svět před ďábelskými příbuznými Kalova otce, ale nyní museli začít zcela od začátku. Našli si nový byt a také novou práci – působí jako tělesná stráž a soukromí detektivové. A v New Yorku, kde si nadpřirozené bytosti vykračují po ulicích úplně stejně jako normální lidé, je práce více než dost. Kvůli poslednímu případu musí v přestrojení proniknout do prostředí vlkodlačí mafie. Kal si myslí, že to bude jednoduchá a rychlá práce. Ale to se velmi, velmi mýlí…

V temnotě

V temnotě

  • Autor:
  • Nakladatelství: FANTOM Print
  • Cena: 249 Kč
  • Vyšlo: 18. 6. 2010

Stvůry – žijí mezi námi odjakživa. Vždycky to tak bylo a vždycky to tak bude. Pokud si vzpomínám, vždycky jsem to věděl, tak jako vím, že já jsem jedna z nich… No,……

Číst více
Blackout

Blackout

  • Autor:
  • Nakladatelství: FANTOM Print
  • Cena: 249 Kč
  • ISBN: 978-80-7398-153-2
  • Vyšlo: 7. 12. 2011

Byl jsem sám a ztracený. Nevěděl jsem, kde jsem a nevěděl jsem, kdo jsem. Ztracenější být nemůžete. Při tom, co jsem věděl, a co jsem naopak vůbec nevěděl, proč bych……

Číst více
Znamení démona - Brennanová Sarah Rees

Znamení démona – Brennanová Sarah Rees

Koho by nerozechvělo slovo „dobrodružství“? Tají v sobě mámení a příslib. Jenže ve skutečnosti v sobě neskrývá nic než opruz. Na faktu, že vám jde někdo po krku a na každém kroku se musíte ohlížet, jestli vám už náhodou ten někdo nedýchá na záda, nic záviděníhodného není. Po čase se i pronásledování, bleskové noční stěhování a neustálý strach o život mění ve stereotyp. Leze to na nervy, zvlášť když ani pořádně nevíte, co po vás nepřátele chtějí.