Třetí Aeronautilus pro FP!

Fantasy Planet na Festivalu fantazie 2010 získala potřetí cenu Aeronautilus! Několik redaktorů a spřízněných duší se zúčastnilo mini fotbalového turnaje (fotogalerie v článku)! Co vás čeká v červenci a srpnu na FP? Co nabídneme fanouškům našich fanstránek na Facebooku a webu Pevnosti? Račte číst dál!

Střídání šéfredaktorských stráží

Střídání šéfredaktorských stráží

Milí čtenáři, vše má svůj začátek i konec, a tak i já po téměř pěti nádherných letech v čele Fantasy Planet uvolňuji své šéfredaktorské křeslo. Mám velkou radost, že kormidla se ujímá jeden z prvních redaktorů nové FP, který si za ty roky udělal jméno jako výborný publicista a znalec fantastiky – Boris Hokr. Nemizím však úplně, nadále budu psát články (a možná více, než dosud), budu se starat o soutěže a další projekty…

Cesta do Chotěboře a zase zpátky za 24 hodin

Cesta do Chotěboře a zase zpátky za 24 hodin

Každý rok jsem poslouchala ódy, které mí kolegové redaktoři a kolegyně redaktorky pěli na legendární Festival fantazie v Chotěboři. Pročítala jsem jejich reportáže z něj a tajně, aby se to naše blahorodí šéfredaktorka Pavla wiwi I. nedozvěděla, i reportáže na všech ostatních konkurenčních webech. A nad zkušenostmi jejich pisatelů, zážitky a historkami jsem bledla a zároveň zelenala závistí. Procházela a studovala jsem web samotného FFka, nesměle flirtovala s Amberem a zatrhávala si, co bych navštívila, kdybych tam doopravdy jela. Leč vždy mi něco zabránilo se na Festival dostat – jednou škola, jindy peníze, naposled práce.

Reportáž z Festivalu fantazie Speciál

Reportáž z Festivalu fantazie Speciál

Listy zežloutly a opadly, což mnohým fanouškům napovědělo, že se blíží Festival fantazie Speciál. Pro tento rok získal hororový nádech a ten, kdo dorazil, rozhodně nelitoval. Sice se nebojovalo s píkou ani neskákalo wushu jako v létě, ale o to více se člověk mohl rozvalit v teplé místnosti, poslouchat přednášky a cpát se toasty.