Temné síly v Písni krve

Temné síly v Písni krve

Pokud bych knihu měla srovnat s nějakou jinou, byla by to Levá rukou boží. Bojovník řádu bojující za Boha či Víru. Musím říct, že ze začátku se tyto knihy velmi podobaly, přinejmenším několik prvních desítek stránek. Mně to však ani v nejmenším nevadilo, i tak jsem si knihu užívala každým slovem.

Černá píseň nad hromadami mrtvých

Pokud muž přizná, že touží po moci, zeptej se ho na toto: „Máš přátele?“ Pokud odpoví: „Celý svět je mým přítelem a já jsem přítelem celého světa,“ pak mu moc svěř, protože je jednak moudrý a jednak lhář. – Z Moudrosti císařovy: postřehy Caj Lina Velikého, prvního vládce Nefritového císařství.

Divákův průvodce televizí (15. – 21. 3. 2013)

Divákův průvodce televizí (15. – 21. 3. 2013)

Nelze říci, že by byl následující týden televizní fantastikou nabitý, nicméně stanice i tak nabídnou slušnou dávku fantasy-science-hororu. Diváci se dočkají spíše klasických snímků, mezi kterými se objevuje například druhé pokračování kultovních Krotitelů duchů, druhá část Relikvií smrti či Sam Neil v roli moudrého kouzelníka Merlina.

Et in Arcadia Ego - 6. část: Ozbrojená modlitba

Et in Arcadia Ego – 6. část: Ozbrojená modlitba

Vše se změnilo. Ke Káhiře se blíží ruská armáda a jediný, kdo může zachránit umírající Zemi, leží ve vlhkém koutě přelidněné nemocnice. A zatímco pyramidy stále nechtějí vyjevit své největší tajemství, plukovník Heller uzavírá smlouvu s ďáblem a vydává se na lov, který si vyžádá mnoho obětí, včetně zbytků lidskosti v srdcí mnoha honců. Druhá půle sezóny začíná…

Dámy v květinách

Série amatérské povídky.
Po delší odmlce si můžete opět přečíst další povídku od vás, čtenářů. Jan Pacas se u nás už jednou úspěšnou povídkou představil a touhle určitě málokoho z vás zklame.

Věř

Série Amatérské povídky.
Slíbili jsme vám pod stromeček zajímavou a dle našeho názoru velmi originální a čtivou povídku. Takže tady ji máte. Pěkně se usaďte a nechte se unést vírem děje. A věřte, bude líp…

Krvavá cesta pomsty

Série amatérské povídky.
Opět vám přinášíme další povídku. Aleš Incédi u nás není neznámý a ani tentokrát se není vůbec za co stydět. Na FP jste si už mohli přečíst lepší příběhy, ale z amatérských povídek, které nám posíláte, patří tato mezi nejlepší. Neváhejte a pošlete nám také něco svého a poperte se s ostatními o možnost publikovat na FP. Alešovi se daří, třeba se bude dařit také právě vám!