Světová válka Z - Brooks Max

Světová válka Z – Brooks Max

Přišli posvačit na lidské ideologii, do hnijícího tračníku si uložili naši teologii a za sebou zanechávají exkrementy demagogie. Vítejte ve světě, kde nový světový řád nenastolila vlivná politická špička, ani svobodní zednáři či jiné okultní nebo konspirační skupiny, ale banda nemyslících pseudolidí.

Světová válka Z

Světová válka Z

Tak nám pokousali prezidenta, paní Müllerová. A taky spoustu dalších. Jsou nějak při chuti. A kdopak? No zombie přeci. Mám takovej pocit, že z tohohle bude pořádná mela. Z tohohle bude možná i světová mela. Dejte na má slova… No, tak na ta slova došlo. Lidi vs. Zombie, ultimátní match, kde ohnilci hrajou pořádnou přesilovku. Ale živáci mají zase hvězdný tým Brad Pitt – Marc Forster.

Star Trek Enteprise – Romulanská válka 1: Pod křídlem dravce - Michael A. Martin

Star Trek Enteprise – Romulanská válka 1: Pod křídlem dravce – Michael A. Martin

Jonathan Archer a jeho NX-01 čeká po zničení Kobayashi Maru dlouhá cesta domů, o to strastiplnější, že válka s Romulany je již bez debat na spadnutí. Ostatní členové Koalice planet se k přímým útokům staví velice zdrženlivě, choulostiví vůči telekapturačnímu romulanskému systému. A navíc celé Koalici ukazuje záda jeden z nejsilnějších spojenců v celém seskupení.

Světová válka Z - Historie světové války se zombie

Světová válka Z – Historie světové války se zombie

  • Autor:
  • Nakladatelství: Zoner Press
  • Cena: 339 Kč
  • ISBN: 80-7191-104-6
  • Vyšlo: 15. 11. 2010

Světová válka Z (World War Z) Maxe Brookse je hororový, ale velmi realistický a emotivní román o světové válce se zombie. Není to ale klasický horor se zombie, kniha svou realistickou……

Číst více
Pýcha, předsudek a zombie – Seth Grahame-Smith

Pýcha, předsudek a zombie – Seth Grahame-Smith

„Půjdete na ples, ale dejte pozor, ať vás nesežere zombie!“ Řekla jednoho dne paní Bennetová, když upíjela čaj a sledovala, jak jejích pět dcer leští čepele mečů a nabíjí muškety. Jakkoliv to zní bizardně, v parodii Setha Grahame-Smise najdeme zombie, zbraně, souboje, akci, lásku a hlavně pýchu a předsudek.