Punisher 2 – Ennis Garth, Dillon Steve

Druhý díl uzavírá jeden příběh ze života Punishera – velkého mstitele, nekompromisního zabijáka, který trestá zlo tím nejjednodušším způsobem. Zlem. Nikdo neříká, že není psychopat. Jedno mu ale upřít nemůžeme. V rukou Gartha Ennise se z něho stal neodolatelný akční hrdina.

Preacher/Kazatel 2: Až do konce světa – Ennis Garth, Dillon Steve

V první knize komiksové ságy Preacher se protnuly cesty Jesseho Custera, kazatele bez víry v boha, Tulip, jeho bývalky, se kterou se rozešel bez udání jediného důvodu, a takového obyčejného irského upíra Cassidyho. Proti nim se postavil mimo jiné Clint Eastwood z pekla, neboli Svatý zabiják. „Až do konce světa“ nachystalo dvěma z nich dalšího neobyčejného protivníka – Jesseho babičku.

Punisher 3 – Ennis Garth, Dillon Steve

Frank Castle se vrací. Co víc dodávat. Snad jen, že comeback s velkými, tedy velkým, C zažívá Rusák, ztrapňuje se Spider-Man a umírá kupa žoldáků. Třetí díl akčně-parodické série je nadupaný událostmi až po kraj. Takže vypněte mozek, promasírujte bránici a hlavně téhle knize dejte i přes brutální obsah šanci, budete se dobře a nenáročně bavit.

Punisher 2

Punisher 2

  • Autor:
  • Nakladatelství: Crew a BB/art
  • Cena: 299 Kč
  • Vyšlo: 24. 9. 2004

Život Franka Castla se změnil ve chvíli, kdy vyrazil s rodinou na piknik do Central Parku. Ten samý den tam totiž vyrazily i dva mafiánské gangy. Ale ne na piknik. Aby se……

Číst více

Komiksové novinky pro rok 2004 – část první

…aneb doufáme, že se sliby nesplní až o Vánocích! Úžasné! Komiksová vydavatelství ohlásila tolik komiksů chystaných pro letošní rok, že se z toho může jednomu zatočit hlava. A právě proto, aby se tomu předešlo, pro Vás máme článek mapující valnou většinu ohlášených dílek. Doufáme, že si každý vybere ten svůj komiks, na který bude dychtivě čekat. Otázkou však zůstává, kolik nových počinů se dočká realizace…