Podpořte nás

Webzin FantasyPlanet vznikl r. 2000 pod taktovkou Ondřeje Jireše a od té doby ve své existenci nepřetržitě pokračuje pod vládou různých šéfredaktorů. Web slouží jako internetový magazín, který se původně……

Číst více

Podpořte knižní novinku: Jaká bude slovanská bohyně jara v lidském těle?

Rozhodli jsme se podpořit vznik knihy autorky Leandry Sold, a tak Vám přinášíme tiskovou zprávu o její novince. Podpoříte ji?

Nejdřív na pěst, později se srovná a tu ránu vám vrátí.
Toužíte po útěku z reality? Přečtěte si fantasy příběh, který vás pohltí natolik, že všechny běžné problémy zmizí z dohledu. Tajuplná kniha, plná možného i nemožného, o tom, že svůj osud si všichni vybíráme sami. Dystopický příběh s prvky slovanské mytologie, okořeněný špetkou romantiky, to je Královna květin, paní jara, nová kniha autorky Leandry Sold. Kniha, která vyjde jen pokud se ji VY – fandové fantasy, rozhodnete podpořit, a že JE o co stát.

Venujte 1% z vašej dane a podporte fantastickú vec

Vážení priateľ, priateľka (či už môj osobný, alebo priateľ slovenskej fantastiky – čo je vlastne jedno a to iste :-))Ak si podnikateľ, máš už za sebou podanie daňového priznania – dal si štátu nejaké tie peniaze a určite si sa zamýšľal nad tým, že namiesto nenásytnej štátnej pokladnice by tie peniaze mohol dostať niekto, kto ich využije aj na nejakú prospešnejšiu činnosť, ako hranie windowsackeho solitaire v kancelárii nejakého štátneho úradu.

Očekávání

Očekávání

Očekávání. To je to správné slovo. Pro mláďata představuje pravou podstatu Vánoc, pro jejich rodiče a ostatní dospělé jen jednu z několika. Copak na mě bude čekat pod stromečkem? Bude se mi to líbit? Budou se líbit dárky ode mě? Budou se vám líbit „dárky“ od Fantasy Planet?

Kalendář Akty fandomu

Již několik let se Festival fantazie potýká s problémy ohledně financování. Sponzoři šetří pořád více a letošní první ročník bez hlavního sponzora techniky byl výzva. Jsem člověk nenechavý a tak jsem……

1 2