Marie Domská – vítězka Ceny Karla Čapka 2019 v kategorii novela chystá svoji první knihu!

Není to zas tak dávno, co jsme v recenzi Mloka, neboli souboru nejúspěšnějších povídek se soutěže Cena Karla Čapka chválili novelu Marie Domské Kchrat.
Netrvalo dlouho a Marie Domská připravuje svoji první knihu – sci-fi Kchrat – Ujasnit si hranice.
A my přinášíme kromě pár dalších informací také ochutnávku v podobě jedné z povídek!

Vidíme jen výjevy - XII. (říjen/listopad)

Vidíme jen výjevy – XII. (říjen/listopad)

Milí čtenáři, slavíme 3. narozeniny! Přesně před třemi roky vyšel úvodník, který zahájil novou éru Fantasy Planet. Budeme slavit celý říjen! A dnes si užijte první z našich dárků – zbrusu nový díl na čas uspaného projektu Vidíme jen výjevy, který představí na říjen a listopad připravované knihy, komiksy a filmy společně s exkluzivními zákulisními informacemi. Kulhánek, Renčín, Daredevil či Rozbřesk – užijte si to. 🙂 A nezapomeňte do komentářů napsat, na co se těšíte úplně nejvíc…

Vidíme jen výjevy – V. (duben/květen)

Výjevy máme rádi a doufáme, že vy také. Dokonce, protože jsme optimisté, doufáme, že je mají rádi i nakladatelé. Nejen že se jedná o službu jejich počinům, ale navíc si mohou psát a povídat s mladými, inteligentními a krásnými lidmi, kteří je slušně (třeba ve tři ráno) a nenásilně (díky googlu vím, kde bydlíš a parkuješ) prosí o nějaké to vyjádření, případně kontakt na žádoucí osobu (ještě se můžeš zachránit, ale musíš udělat tohle…). Vlastně je udržujeme v pohotovosti a ve formě, že jo?