Rozhovor s Janem Kotoučem – část druhá

Spisovatelské začátky Jana Kotouče máme zdárně za sebou, a ve druhé části rozhovoru se vrhneme na autorovu novinku – Strnadův efekt. Padla spousta zásadních otázek: kdy nás čeká mimozemská invaze, kdo Honzovi při psaní knihy radil a co chystá dalšího… Zkrátka, o téhle knize se z klávesnice samotného autora dozvíte vše možné i nemožné a navrch i něco navíc.

Rozhovor s Janem Kotoučem – část první

Člověk by čekal, že zavedený spisovatel jakým je Jan Kotouč, rozdává kvanta rozhovorů. Nu, není to tak úplně pravda, a tak jsme se rozhodli to napravit a Honzu vyzpovídat pěkně od A do Z. V první části našeho velkého rozhovoru se dozvíte jak to všechno začalo a kam až na své spisovatelské dráze doputoval.

Pevnost 1/2019: Jubilejní DVOUSTOVKA je na světě

Věřte nebo ne, ale lednová Pevnost slaví krásné a kulaté jubileum! Jedná se totiž o 200. číslo! A jak lépe oslavit takovou půvabnou cifru než pořádnou dávkou recenzí a knižních/komiksových/herních tipů za co utratit peníze, protože se těm nebohým peněženkám od přebytečné zátěže prostě pomoct musí.

Pevnost 10/2011

Pevnost 10/2011

Přichází zima a s ní i změna času a temná odpoledne, během nichž si budete připadat, jako by už byla noc. Nejlepší čas na to je strávit celé v teple domova s knihou. Pevnost nás zavede do několika světů, které bychom mohli v rámci zimních večerů navštívit.