Mrtvý lotr: Když nemrtvý bojuje o svůj (nejen) virtuální život

Počítačové hry ve virtuální realitě jsou skvělá zábava. Tedy alespoň do chvíle, než v jedné takové oddechové bojovce uvíznete bez možnosti vrátit se do reálného světa. A tak nezbývá než pěkně level po levelu vylepšovat svoji postavu a jít za poslední teoretickou šancí jak se dostat ze spárů zákeřné hry.

(OPRAVDU) VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ

(OPRAVDU) VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ

Protože nejsme žádná béčka, schrastili jsme pro vás pytel knižních dárků, ze kterých by i Ježíškovi spadla čelist. Jediné, co stojí mezi vámi a spoustou letošních novinek, je jednoduchý úkol. A pozor: PŘIBYLY NOVÉ CENY!

Příhraničí 1 - Led

Příhraničí 1 – Led

  • Autor:
  • Nakladatelství: FANTOM Print
  • Cena: 279 Kč
  • ISBN: 978-80-7398-303-1
  • Vyšlo: 3. 4. 2015

„NA PŘÍHRANIČÍ PŘICHÁZÍ ZLÉ ČASY PLNÉ SMRTI, MAGIE A VODKY!“ On jim věřil a oni ho zradili – odveta bude rázná a čert vem spásu lidstva… Příhraničí. Města a oblasti, které se……

Číst více
LED: První díl akční fantasy série Příhraničí

LED: První díl akční fantasy série Příhraničí

Příhraničí. Města a oblasti, které se z našeho světa propadly… někam jinam. Někam, kde funguje magie, vládne mráz s velkým M a krajinou se potulují ta nejhnusnější monstra z těch nejděsivějších legend. Ale lidé zde pochopitelně zůstali lidmi. Jsou stateční, čestní, drží slovo a nikdy nenechají bližního svého ve štychu… Tak tomu přece nevěříte, nebo snad ano?