Kvantový zloděj - Hannu Rajaniemi

Kvantový zloděj – Hannu Rajaniemi

Pohyblivá města, nesená na ramenou obrů. Obrovské diamantové mozky velikosti světů. Zhmotnělí technologičtí bohové, inteligentní lode, kvantové technologie, díky kterým je možné téměř úplně všechno. Věznice dozorované umělými inteligencemi se zálibou v sociálních simulacích. A jeden zloděj, jedna válečnice a jedna ztracená paměť. A jeden debut finského autora, který se nebojí kráčet ve stopách velikánů.

Kvantový zloděj

Kvantový zloděj

  • Autor:
  • Nakladatelství: Laser
  • Cena: 279 Kč
  • ISBN: 978-80-7193-359-5
  • Vyšlo: 7. 11. 2012

Jean le Flambeur je posthumanistický zločinec, psycholupič, hochštapler a podvodník. Jeho původ je zahalen tajemstvím, ale jeho eskapády zná celá Heterarchie – od vloupání do gigantických diomozků vnitřních planet, jimž zcizil……

Číst více
Nominace Akademie science fiction, fantasy a hororu za rok 2012

Nominace Akademie science fiction, fantasy a hororu za rok 2012

Skončilo hlasování prvního kola letošní ASFFH a přinášíme jeho výsledky. Doufáme, že pro vás budou zajímavé a třeba i podnětné při výběru knih. A samozřejmě vás srdečně zveme v sobotu 18. května 2013 od 15.00 do 16.20 na slavnostní vyhlášení Cen Akademie science fiction, fantasy a hororu, které proběhne na mezinárodním knižním veletrhu Svět knihy v Průmyslovém paláci na Výstavišti v Praze (střední hala, velký sál).

Top ten nejlepších knih roku 2012

Top ten nejlepších knih roku 2012

Tak se nám završil další rok a je na čase si opět dopřát trochu moderované nenávisti a rozhořčení, případně prostě nepochopení… a ano, občas i souhlasného pokývání nad nějakým tím žebříčkem. Osobním. To bych dvakrát podtrhl. Takže…

Ediční plán nakladatelství Laser-books – září/říjen 2012 (PR)

Ediční plán nakladatelství Laser-books – září/říjen 2012 (PR)

Ačkoli je zvykem dívat se především do budoucna, není snad od věci připomenout rovněž knihy nedávno vydané, zvláště pokud hrozí nebezpečí, že by je snad mohl čtenář ve vzrůstajícím počtu knih uprostřed předvánočních prodejů přehlédnout. Jak už všichni víme, nabídka malého žánrového nakladatelství Laser-books je opravdu široká a pro lepší orientaci se dělí do mnoha edic a knižních řad, snad každý si tak v ní najde to své a v případě, že se vám nějaký titul opravdu zalíbí, není od věci podívat se i na ostatní knihy v dané edici. Všechny lze nalézt na nakladatelských stránkách www.laser-books.cz.