Vychází Krajina půlnočních stínů (PR)

Nakladatelství Comics Centrum vydává dlouho očekávané druhé vydání eposu Josepha Michaela Straczynského Krajina půlnočních stínů. S rozsahem 304 stran patří tento román v obrazech k nejdelším, které v České republice zatím vyšly. Obsahuje jeden ucelený souvislý příběh o cestě, o hledání a o ceně, kterou je člověk ochoten zaplatit za vlastní duši.

Krajina půlnočních stínů – Straczynski J. Michael, Frank Gary

David Grey, detektiv losangeleské policie, po přestřelce jaksi vypadne ze světa. Přestává cítit věci, lidé si ho nevšímají; začínají ho pronásledovat podivně tetovaní nazelenalí chlápci, a čekají ho mnohá prapodivná setkání… A to je teprve začátek jeho dlouhé cesty na dostaveníčko s ďáblem – cesty za vlastní duší a za porozuměním…

Krajina půlnočních stínů – Straczynski J. Michael, Frank Gary

Komiksová produkce v českých zemích i přes územní velikost pomalu ale jistě roste. Co se kvality týče, nemůže si čtenář stěžovat, je z čeho vybírat. Nakladatelé se snaží, aby se k nám dostávala zásadní díla a my nebyli zcela odříznuti od tohoto multikulturního média. Comics Centrum vydalo Krajinu půlnočních stínu M. Straczynskeho, komiks, který není ani náhodou určen teenagerům, komiks, který vzbudil ve světě velký ohlas.