Kniha hrůzy - Jones Stephen (ed.)

Kniha hrůzy – Jones Stephen (ed.)

Můžete ji převalovat v rukou, hladit vystouplá písmena jména editora i samotné antologie, obdivovat decentní, a přitom tak trefnou obálkou od Lese Edwardse, můžete se s ní zahrabat pod peřinu, přivonět ke stránkám, zdali z nich neucítíte jemně kovový pach krve… Můžete s ní dělat mnoho věcí, než se rozhodnete pro onen okamžik – naplno se ponoříte do tajů a krás hororových povídek v Knize hrůzy.

Kniha hrůzy

Kniha hrůzy

  • Autor:
  • Nakladatelství: Laser
  • Cena: 359 Kč
  • ISBN: 978-80-7193-361-8
  • Vyšlo: 6. 12. 2012

Nezhasínejte světla… a pokud budete mít dost odvahy, otevřte tyto stránky a odhalte mrazivé lahůdky, které vás očekávají na stránkách Knihy hrůzy. * Stephen Jones, nejuznávanější současný britský editor v hororovém……

Číst více
Ediční plán nakladatelství Laser-books – listopad 2012 (PR)

Ediční plán nakladatelství Laser-books – listopad 2012 (PR)

Listopad nám pomalu končí, a tak je nejvyšší čas informovat čtenáře Fantasy Planet o chystaných novinkách nakladatelství Laser-books. Urban fantasy Proklatý, druhý svazek čím dál populárnějších Kronik železného druida se nám přesunul z říjnového edičáku, ovšem i tak ještě stihneme pár novinek. Milovníci klasiky se konečně dočkají třetí vesmírné odysey od Arthura C. Clarka (na čtvrtou vás snad nenecháme tak dlouho čekat). Ovšem největší pecku a letošní „překvápko“, tradiční to naše povyražení, jsme si připravili na samotný konec listopadu. Antologie Kniha hrůzy patří ke světovým událostem moderních dějin hororového žánru.

Nominace Akademie science fiction, fantasy a hororu za rok 2012

Nominace Akademie science fiction, fantasy a hororu za rok 2012

Skončilo hlasování prvního kola letošní ASFFH a přinášíme jeho výsledky. Doufáme, že pro vás budou zajímavé a třeba i podnětné při výběru knih. A samozřejmě vás srdečně zveme v sobotu 18. května 2013 od 15.00 do 16.20 na slavnostní vyhlášení Cen Akademie science fiction, fantasy a hororu, které proběhne na mezinárodním knižním veletrhu Svět knihy v Průmyslovém paláci na Výstavišti v Praze (střední hala, velký sál).

Laser-books vydává hororovou antologii

Nakladatelství Laser-books se v nejbližších dnech chystá vydat jedinečnou antologii moderního hororu uznávaného britského editora Stephena Jonese. Stephen Jones, nejuznávanější současný britský editor v hororovém žánru, shromáždil díla mistrů hrůzostrašné literatury v antologii……

Vidíme jen výjevy - XI. (duben/květen)

Vidíme jen výjevy – XI. (duben/květen)

Milí čtenáři, v dubnu a květnu si doporučujeme vzít do knihkupectví batoh, protože tak našlapané Výjevy jsme už dlouho neměli. A nejen co se týče kvantity – nové tituly autorů jako je Powers, Mignola či Gibson mluví za vše. A pokud byste se nemohli rozhodnout, pro co sáhnout, vyjádření autorů, překladatelů či redaktorů, které jsme k připravovaným knihám exkluzivně získali, vám pomůžou. Přejeme úspěšný lov!

Vidíme jen výjevy – V. (duben/květen)

Výjevy máme rádi a doufáme, že vy také. Dokonce, protože jsme optimisté, doufáme, že je mají rádi i nakladatelé. Nejen že se jedná o službu jejich počinům, ale navíc si mohou psát a povídat s mladými, inteligentními a krásnými lidmi, kteří je slušně (třeba ve tři ráno) a nenásilně (díky googlu vím, kde bydlíš a parkuješ) prosí o nějaké to vyjádření, případně kontakt na žádoucí osobu (ještě se můžeš zachránit, ale musíš udělat tohle…). Vlastně je udržujeme v pohotovosti a ve formě, že jo?

Koralina – Gaiman Neil

I děti mají noční můry, ale jen některé vypadají jako z říše Stephena Kinga. Novela Koralina je Gaimanovou druhou knížkou (v češtině) věnovanou mládeži. Tento příběh už začal psát před více než 10 lety pro svoji dceru. Původně to měla být povídka na pár stránek, ale jak autor říká: „Příběh samotný na to měl jiný názor.“