Hunger Games: Síla vzdoru 2. část

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část

Finále dorazilo! Katniss (Jennifer Lawrence) se vzpamatovává z napadení svým milovaným Peetou (Josh Hutcherson), kterého se sice podařilo zachránit ze zajetí prezidenta Snowa (Donald Sutherland), leč v podobě zmanipulovaného psychopata s vymytým mozkem. Je odhodlána vést povstalé rebely proti diktatuře Kapitolu, zatímco Snow vyčkává ve svém sídle, připraven útok odrazit. Schyluje se k válce a k velkým změnám…

Hunger Games: Síla vzdoru - Collinsová Suzanne

Hunger Games: Síla vzdoru – Collinsová Suzanne

Katniss Everdeenová přichází na pulty českých knihkupectví už potřetí ve finální části tak trochu drsného příběhu pro děti a o dětech. Příběhu, který rozpoutal bouři, umlčel skeptiky, a ač podával své ideje trochu polopaticky, většinu čtenářů přinutil minimálně se nad ní zamyslet. Připravte se. Dívka v plamenech zahoří naposledy a k smíchu to rozhodně nebude.

Filmový bulvár

Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám budeme každý týden přinášet v této nové rubrice.