Dvě legendy v jednom

Dvě legendy v jednom

Nakladatelství Fantom Print právě dnes vydává první díl nové série Neverwinter, v níž se vrací oblíbený hrdina Drizzt Do’Urden. A to ve velkolepém stylu: legendární temný elf ze Zapomenutých říší se totiž vydává objevovat neméně legendární město.

Legendy české fantasy – Jireš Ondřej (ed.)

Na počátku léta vydalo nakladatelství Triton v edici Trifid sborník pěti novel s názvem Legendy české fantasy od současných českých autorů fantasy. Všechny práce mají společnou návaznost na již publikované autorské cykly. Sborník sestavil Ondřej Jireš, výtvarného provedení se zhostilo šest známých českých ilustrátorů SF.

Čtenářská povídka: Petr Kubát – Síťařka I. část

Po delším čase tu máme opět čtenářskou povídku – tentokrát je autorem Petr Kubát.
Podíváme se do Tokia kdesi v dystopické budoucnosti. Hlavní hrdinkou je Pat Takeshita , nadaná hackerka, která se spolu se svým parťákem Charliem snaží přežívat drsnou realitu všedních dnů v japonské metropoli. Potom, co zkazí svůj poslední kšeft, ji její hlavní zaměstnavatel -Yakuza, nabídne možnost vydělat si slušný balík. Jak se ale brzy ukáže, ne vše jde vždy podle plánu.
A protože je text pořádně dlouhý, rozhodli jsme se povídku rozdělit na dvě části. Každopádně – pokud máte rádi akční cyberpunk, pak si čtení opravdu užijete.

Komtesa na stopě hledače hledajícího Hladový meč

Prastará legenda praví, že na počátku času tři praví Bohové svět stvořili, tu povstal Démon proti nim. Oni porazili jej a mimo svět svrhli. Jen jazyk démonův na tomto světě zůstal. Z něj bůh Neferú čepel vykoval, do jílce zasadil a z jazyka Démona mimo svět svrženého svůj meč učinil, jenž pak Hladovým mezi lidem nazýván byl.

Gulliveriana / Zlatý osel

  • Autor:
  • Nakladatelství: Argo
  • Cena: 498 Kč
  • ISBN: 978-80-257-2140-7
  • Vyšlo: 9. 6. 2017

V jednom svazku představujeme hned dvě rozpustilá dílka legendy erotického komiksu Milo Manary. Jde o pastiše dvou klasických literárních děl, jimž Manara dodává o poznání lechtivější vyznění. Gulliveriana zde není cestovatelka, ale mladičká……

Číst více
1 2 3 6