Dračí zub – Holub Zbyněk Kučera

Zbyněk Kučera Holub si již vydobyl své místo mezi českými autory fantastiky. Má za sebou dva knižní autorské počiny a editorství povídkového sborníku. Jejich společným jmenovatelem je Asterion, svět pro hry na hrdiny, na jehož tvorbě se rovněž významně podílí. Ve svém nejnovějším díle však toto známé prostředí opustil a vydal se na zcela odlišnou půdu.

Dračí zub

Dračí zub

  • Autor:
  • Nakladatelství: Zoner Press
  • Cena: 139 Kč
  • Vyšlo: 17. 8. 2009

Vše začíná zdánlivě nevinně, když se parta přátel vydává na cestu z Českých Budějovic. Těší se na Petrův LARP – hru, v níž mají ztvárnit účastníky vědecké výpravy. Sotva však dorazí na tajemný……

Číst více
Marellion aneb Nakreslete si svého asterionského hrdinu (PR)

Marellion aneb Nakreslete si svého asterionského hrdinu (PR)

Nakladatelství Mytago chystá novou knihu z prostředí Asterionu, která ponese název Marellion – po stejnojmenném dávném knížecím městě Arvedanů, dnes tajemstvím a hrůzou opředeném Městě mrtvých. Právě do Marellionu zavítají hrdinové čtveřice příběhů, které pro vás chystají Hanina Veselá, Jan Č. Galeta, Zbyněk Kučera Holub a Radovan Kolbaba. Zatímco obálku knihy kreslí Tomáš Kučerovský, rozhodli jsme se, že pro vnitřní ilustrace dáme prostor vám – tedy příznivcům Asterionu, začínajícím ilustrátorům, zkrátka komukoliv, kdo by chtěl ztvárnit některého z asterionských knižních hrdinů.