Cesta – McCarthy Cormac

Svět na pokraji zkázy se otřásá v základech a padají i poslední zábrany. Přeživší se ocitají v zemi nikoho, lidská obydlí lemují rozkládající se ostatky jako memento civilizace. McCarthy zve čtenáře na procházku peklem na Zemi.

Soutěžíme s filmem Cesta

Milí čtenáři, konečně i do našich kin (premiéra 29.4.) dorazila adaptace světového bestselleru Cormaca McCarthyho Cesta. Přes Ameriku, po silnicích, putuje nezapomenutelná dvojice otec a syn směrem k moři, aniž existuje důvod……

Cesta

Cesta

  • Autor:
  • Nakladatelství: Argo
  • Cena: 279 Kč
  • Vyšlo: 18. 4. 2008

Nevychází mnoho románů, kdy čtenář nabude pocitu, že čte něco naprosto zásadního o své existenci. O existenci člověka, lidstva, civilizace, planety Země. Román nejuznávanějšího současného amerického spisovatele Cormaca McCarthyho Cesta, který získal……

Číst více
Mondschein - Ondřej Štindl

Mondschein – Ondřej Štindl

Je to černé a klepe to na dveře, co to je? Naše růžová budoucnost. Dystopie patřila a patří mezi oblíbené žánry. Dává čtenáři naplno pocítit hrůzu možného vývoje civilizace. Mondschein patří mezi díla, po jejichž přečtení bude slunce svítit o odstín slaběji.

Přechod - Cronin Justin

Přechod – Cronin Justin

Kedy sa už konečne začneme upírov báť? Kedy už prestanú byť tými napudrovanými fešákmi, slušnými mladíkmi či gentlemanmi s vyberaným vkusom, ktorí svoje tesáky vyceria, len keď sa smejú? Kedy nám nejakí autor ukáže, čoho sú tieto bytosti vlastne schopné? – Recenze slovenského vydání knihy.

1 2