České stolní RPG žije!

České stolní RPG žije!

České stolní RPG Void: Sci-Fantasy oslavila tento týden druhé výročí svého vydání. K této příležitosti je tu krátké shrnutí, o čem tahle hra vlastně je.

Vidíme jen výjevy – IV. (únor/březen)

Tak, nejstudenější měsíc máme za sebou a již brzy se všechno pomalu, ale jistě začne probouzet k novému životu. Mrazivý leden byl ideálním obdobím zalézt si s knížkami pod peřinu a dočíst všechno, na co během uplynulého roku nebyl čas. Nových titulů totiž moc nevyšlo. Nyní jsou ale nakladatelé po zimním spánku opět v plné síle a chystají spoustu lahůdek.

FFS – programové linie a speciální program (PR)

Chcete potkat dabéry známých seriálů? Nechat si podepsat české spisovatele/ky? Zahrát si počítačové a stolní hry, poslechnout spousty přednášek nebo vidět více než 20 nových SF&F&H filmů? Ochutnat atmosféru mladšího bratříčka největšího conu v ČR? Přijeďte na FF Speciál, zažijete to, co nikde jinde.

Dungeons and Dragons Basic Game

V tomto článku se podíváme na hru DnD BG. Mezi hráči je její český překlad již netrpělivě očekáván… Pro recenzi jsem měl k dispozici jen originální anglickou verzi, ale další mé články týkající se této hry již budou vycházet z její české varianty. Vzhůru do bohatého světa Dungeons and Dragons!