Andrzej Pilipiuk: Jed

Andrzej Pilipiuk: Jed

Již sedmá kniha příhod pijáka exorcisty Jakuba Vandrovce se letos objevila na naších pultech. Tentokrát Pilipiuk složil knihu z kratších prací, takže se do třista stran svazku vlezlo dvacet povídek. Podívejme se tedy aspoň na některé z nich.

Jed

Jed

  • Autor:
  • Nakladatelství: Laser
  • Cena: 289 Kč
  • ISBN: 978-80-7193-340-3
  • Vyšlo: 4. 2. 2014

Nejznámější hrdina posledních let, bezohledný dědek, terminátor poháněný samohonkou, člověk, který neodpustí mrtvému ani živému, se opět vrací. A tentokrát skutečně v plné síle! Tohle je Polsko viděné z perspektivy „vesničana od kosti“.……

Číst více
Upír z činžáku – Andrzej Pilipiuk

Upír z činžáku – Andrzej Pilipiuk

Proč stojí lidi frontu do socialistického pekla? Nemají tam vidle, ani olej, ani kotle… Starší čtenáři zažili, mladší znají socialismus jen z vyprávění. Přesto si představte, jak by v takovém prostředí mohl žít upír. Nebo raději ne, ukázkově to už totiž předvedl někdo za nás, Andrzej Pilipiuk.

Další Pilipiuk v češtině

Nakladatelství Laser-books vydává další knihu oblíbeného polského spisovatele Andrzeje Pilipiuka. Tentokrát se ale Jakub Vandrovec v příběhu jen mihne. Samostatný román Upír z činžáku vypráví příběh dcery komunistického funkcionáře Manka, která se……

Homo špiritusus - Pilipiuk Andrzej

Homo špiritusus – Pilipiuk Andrzej

Už pošesté se můžete začíst do úsměvných příběhů Jakuba Vandrovce, polského ochmelky, kterému není na světě obdoby. Nemusíte se však bát, že otevřením knihy vstoupíte do nepoznaného světa a rozepsaného příběhu. Příběhy s Jakubem Vandrovcem jsou totiž směsí povídek a krátkých románů, které na sebe nenavazují. Klidně se tak můžete začíst rovnou do této knihy, ať zjistíte, co znamená být homo špiritusus.

Princezna - Pilipiuk Andrzej

Princezna – Pilipiuk Andrzej

Připravte si alchymistické aparatury, nože a pistole, polský Krakov ještě nikdy nebyl tak nebezpečný. Průvodcem vám budou tři velmi výjimečné ženy, kterých se však nesmíte ptát na jejich věk. Buď by se urazily, nebo byste jim nevěřili. A na rovinu, tato kniha neobsahuje Jakuba Vandrovce! (Možná.)

Věšet každý může - Pilipiuk Andrzej

Věšet každý může – Pilipiuk Andrzej

Hřbitovní hyena, notorický alkoholik, průserář, vidlák, Polák a exorcista samouk v jedné osobě už zase shlíží na čtenáře z obálky nové knihy. Ušanka, holínky a otřepaný kabát z dob druhé světové války, v ruce srp, za pasem kladivo. Ano, nechvalně známý Jakub Vandrovec znovu zasahuje a žádný vlkodlak, komunista nebo upír si před ním nemůže být jistý zdravím ani životem.

Andrzej Pilipiuk: Viset může každý (PR)

Trvalo to celých pět let. Dlouhých pět let bez drsného humoru, který nám svým neopakovatelným způsobem přinášel exorcista alkoholik Jakub Vandrovec. Až nyní se nakladatelství Laser-books chystá vydat novou knihu pod názvem Viset může každý. Populární Jakub Vandrovec se vrací, aby vymetl veškerou nečistou pakáž, která se u nás mezitím vyrojila…

Věšet může každý – Pilipiuk Andrzej

Recenze originálu.
Početní milovníci dobrodružství vesnického exorcisty – amatéra Jakuba Vandrovce – mohou zajásat. Na polských knižních pultech se nedávno objevila již pátá kniha, popisující jeho neuvěřitelné příhody. S radostí mohu konstatovat, že i když Jakubovi táhne na stovku, devastující zub času se nijak nepodepsal na pevnosti jeho rukou, ani na jeho chuti na podomácku vyráběnou kořalku.

Operace Den vzkříšení – Pilipiuk Andrzej

Recenze originálu.
Populární spisovatel Andrzej Pilipiuk neustále udržuje vpravdě stachanovské pracovní tempo: letos mu vyšly již dvě knihy, a další dvě se chystají. Ten, kdo přijme hrdinské rozhodnutí živit se jen psaním, se prostě musí hodně otáčet. Kniha, o které dnes budu psát, dokazuje, že to naštěstí nemusí být nutně na úkor kvality.

1 2 3 6